divendres, 20 de març del 2009

L'Hora del Planeta WWF Espanya , 28 de març 20:30

El pròxim 28 de març, a les 20:30, tenim una cita amb el Planeta per a demostrar que la lluita contra el Canvi Climàtic és possible.

Esta iniciativa de WWF és la major campanya en defensa del medi ambient de la història, en la que participaran 1000 milions de persones. L'Hora del Planeta 2009 involucrarà els governs, ciutadans i empreses en una acció conjunta per a cridar l'atenció sobre els efectes del calfament global i exigir als líders polítics que actuen per a controlar les emissions de CO2 abans que siga massa tard. Fins ara, més de 1700 ciutats de 80 països s'han compromès a apagar els llums dels seus edificis més emblemàtics, com a gest simbòlic de suport a L'Hora del Planeta.

Quin és l'objectiu de L'Hora del Planeta?

Al desembre d'enguany, els líders de 192 països es reuniran en la Conferència de les nacions Unides sobre Canvi Climàtic que tindrà lloc a Copenhaguen per a aconseguir un nou acord global que de continuïtat al protocol de Kyoto. És l'última oportunitat que té la humanitat per a actuar de forma conjunta contra el canvi climàtic i per això, L'Hora del Planeta de WWF vol enviar un missatge clar exigint un acord ambiciós, just equitatiu.